SAKARYA / SERDİVAN - Mina Özdoğancı Anaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz bahçesinde öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımı ile coşku ile gerçekleştirildi.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü Ve 1-7 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri. “Ülkemizde Her yıl 28 Şubat Sivil savunma Günü” ve 1-7 Mart Deprem haftası, deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla “Deprem Haftası” olarak kutlanmaktadır." Bu kapsamda okulumuzda deprem tatbikatı yapılmış ve başarı ile sonuçlanmıştır.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu “En İyi Cümle/Afiş Yarışması” ve “Sözlük Tasarım Yarışması”na ilçemizdeki resmi/özel okullardan katılan öğrencilerin eserlerinden oluşan sergiye Mina Özdoğancı Anaokulu olarak etkinliklerimiz ile katıldık.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Başlıyor.

Gökkuşağı Sınıfı Öğrencilerinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması